PRIVACY VERKLARING EN COOKIEBELEID

Studio de Mol april 2018

Studio de Mol neemt de privacy van haar klanten en de bescherming van hun persoonsgegevens serieus en gaat zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Op deze pagina laten we je zien welke gegevens we verzamelen en waarom. Zo snap je precies hoe wij werken. Dit cookie- en privacybeleid is van toepassing op de producten en diensten van Studio de Mol. Wees je ervan bewust dat Studio de Mol niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen.
Door gebruik te maken van deze website geef je aan het cookie- en privacybeleid te accepteren.

Studio de Mol respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht/verstrekt!

ONZE GEGEVENS

Studiodemol.nl wordt beheerd door Miranda Molhoek.
​Mijn gegevens zijn:
Studio De Mol
Vleeshouwerstraat 12
1825GG Alkmaar

06-12268655

info@studiodemol.nl
KvK: 54798566

WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKT STUDIO DE MOL

Studio de Mol kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Studio de Mol, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website www.studiodemol.nl aan ons verstrekt.

Studio de Mol kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Adres (in geval van facturatie)
  • Telefoonnummer
  • IP-adres

WAAROM STUDIO DE MOL DEZE GEGEVENS NODIG HEEFT

Studio de Mol verwerkt je gegevens alleen voor het doel waarvoor je deze aan ons hebt verstrekt.

Dit kan betekenen dat Studio de Mol je persoonsgegevens verwerkt om per e-mail of telefoon contact met je op te nemen, wanneer je ons daarom verzoekt via het contactformulier op de website.

Wanneer je ons hebt verzocht om je het gratis document toe te sturen via onze website, dan gebruikt Studio de Mol je e-mail alleen om je dat gratis document toe te sturen.

Wanneer je jezelf via de website hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief, dan gebruiken we je voornaam en e-mailadres om je deze nieuwsbrief toe te sturen.

Tijdens een lopende opdracht of bij de aanschaf van een product worden het aan ons verschafte telefoonnummer en het e-mail adres gebruikt voor het correct afhandelen van de opdracht of aanschaf van een product en voor het sturen van de factuur na afloop van de opdracht.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

BEWAARTERMIJN VAN PERSOONSGEGEVENS

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

DE BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Studiodemol.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

JOUW GEGEVENS OP STUDIODEMOL.NL

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen via info@studiodemol.nl.

Je e-mailadres wordt aan het einde van de maand uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Mailchimp.
De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier. https://mailchimp.com/legal/privacy/

STUDIO DE MOL AANKOOP

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor – en achternaam
  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit adres gebruiken wij voor de facturering van jouw bestelling
  • Telefoonnummer
    Mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
  • E-mailadres
    Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Cookies maken het mogelijk om jouw webbrowser te herkennen. Op die manier kunnen we ook onze website beter laten werken, kunnen we inzicht krijgen in het bezoekersgedrag op de website en kunnen andere partijen inzicht krijgen in jouw surfgedrag, zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-revelante advertenties weg kunnen laten. Cookies brengen de veiligheid van je computer niet in gevaar. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. 
​Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies:
Functionele cookies
Deze zijn nodig voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat aan jou snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat je onze website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd.
Analytische cookies
Deze gebruiken we om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina je op onze website aankomt, op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Als de analytische cookies geen grote impact op de privacy hebben, hoeft er geen toestemming te worden gevraagd, anders wel.
Tracking cookies
Dit zijn cookies die jouw surfgedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen wij en adverteerders aan de hand van jouw surfgedrag gepersonaliseerde online advertenties en op maat gemaakte content tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.
Bewaartermijn
De cookies blijven tot maximaal twaalf maanden na je laatste bezoek op het apparaat bewaard. Je kan cookies altijd zelf uitzetten of ze van je apparaat verwijderen. Hoe je dat kunt doen verschilt per soort internet browser en apparaat. Als je ervoor kiest om cookies te verwijderen, zal de website mogelijk niet meer optimaal functioneren en kun je van sommige diensten geen gebruik maken.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Ook door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden er cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. We willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen we jou zo goed mogelijk van dienst zijnen daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.
Google analytics
Studio de Mol maakt gebruik van: Analytics.js.
Dit is een analytisch script met geringe inbreuk op de privacy. Deze cookie komt van google-analytics.com. Het wordt gebruikt voor het analyseren van website statistieken, zoals het aantal unieke bezoekers, sessies en campagne-data. Dit script kent jouw apparaat een willekeurig gegenereerd identificatienummer (ID) toe. Het ID wordt verzonden met iedere hit en verzonden aan Google. Dit ID wordt op de servers van Google gebruikt om de statistieken te berekenen.
Wordt de informatie doorgegeven?
Ja, het ID wordt doorgegeven aan Google (en worden opgeslagen in de Verenigde Staten van Amerika, meer hierover op deze link), maar niet door Google gebruikt voor eigen doeleinden. Het ID koppelen zij dus niet aan andere gegevens die zij van jou hebben. Voor meer informatie over de verwerkingen van Google, verwijst Studio de Mol naar het privacybeleid van Google Analytics en dat vind je hier.

FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.
​Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN VAN COOKIES

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

SOCIAL MEDIA

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.
Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

 LINKS

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Studiodemol.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.
Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@studiodemol.nl

WIJZIGINGEN

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.
We raden je dan ook aan om ons privacybeleid regelmatig te raadplegen.

Scroll Up