Abonneer je op de nieuwsbrief van Studio De Mol en ontvang waardevolle inspiratie over bewegend leren met het jonge kind. Voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen van Studio De Mol, Taaldans en Rekendans, dans in het primair onderwijs en dans op de voorschool. Je ontvangt maximaal 1x per maand een inspiratie-mail.

inschrijven nieuwsbrief studio de mol


Facebook

Studio de Mol

Studio de Mol is een pop-up dansschool voor dans en educatie op elke locatie. Taal- en Rekendans/Vakdocent dans/Cultuurcoach dans. Studio de Mol helpt (voor) scholen bij bewegend leren met het jonge kind. Omdat het past bij het jonge kind zijn natuurlijke beweeglijkheid en zijn natuurlijke leermethode. Omdat kinderen veel beweging nodig om volledig tot ontwikkeling te komen. Omdat we soms nog te veel zitten in het onderwijs. Omdat bewegend leren loont! Omdat het mij makkelijk afgaat help ik jou/jouw school/kinderopvangorganisatie graag met inspiratie workshops voor professionals. Of ik kom de bewegend leren lessen zelf geven: Taaldans en Rekendans. Voor lessen, workshops en bijscholingen. #taaldans #rekendans #bewegendleren. Kijk voor gratis en betaald aanbod ook eens op www.studiodemol.nl #taaldans #rekendans
Studio de Mol
Studio de Mol8 uren geleden
"Hoe is het eigenlijk met je duim?"
Een paar weken geleden liet ik mij flink beetnemen door een paard verkeerd te voeren. (Tip? Vlakke hand! Wat kan ik zeggen anders dan: ik leer door te doen! 😅)
2/3 nagel was verdwenen, er was stress over een nagelriem, over de korst (die de groei zou belemmeren), de nieuwe plattere vorm, te weinig gevoel, te veel gevoel en iets met bacteriën. Inmiddels is de duim weer dik in orde! De korst is eraf, dus het ziet er een stuk fijner uit. De gevoeligheid is daar waar wenselijk is. Alleen mist er nog wat nagel. Maar ik heb de tijd. En de paarden? Die zie ik voorlopig toch even niet...
Studio de Mol
Studio de Mol2 dagen geleden
Ik volg vandaag zelf lessen online voor mijn opleiding. Op zolder. Kinderen zijn groot genoeg en het is 2020 dus ik stuur eetinstructies voor jongste aan de oudste via de app. (Jongste wordt anders -net als haar moeder- hangry 😆. En eet dan oudste op.) Onderwijl steek ik mijn hoofd uit raam (de opdracht is 'ga naar buiten en bekijk je omgeving door de ogen van je personage'). Maar ik ga nu écht niet naar buiten. Want als ik eenmaal beneden verschijn, dan is het "Mam?, mam!, maham!, MAM!"
Even stiekem genieten, dát is zelf naar school gaan voor thuischolendewerkendemoederachtigeondernemendevrouwenanno2020. (Foto gezicht: Pixabay)
Studio de Mol
Studio de Mol2 dagen geleden
Voor een vrolijke noot in jouw eigen thuis-onderwijs. Of voor een vrolijke tip aan (de ouders van) jouw leerlingen. Met dank aan @Claudia Verlind.
Studio de Mol
Oefenen.nl
Voor iedereen die thuiszit en toch iets wil leren. Leer de taalregels met Guus Meeuwis, Karsu, Shirma Rouse, Lange Frans, Brigitte Kaandorp en vele andere artiesten. 🎶✍️ Oefen met De Liedjeskast op: http://bit.ly/Liedjeskast_oefenen
Studio de Mol
Studio de Mol3 dagen geleden
Gewoon "virtueel" naar school. Een conferentie waar ik mij zeer op verheugd heb! En nu is het zover. Van boven in kantoorpak. Van onder joggingbroek en sloffen. Links papier en pennen. Rechts thee, water, druiven. Zin in!
Studio de Mol
Studio de Mol3 dagen geleden
Vandaag 3 nieuwe Taal- en Rekendansvideo's opnemen over Sprookjes, Vormen en Mensen. Een live balletles geven aan kinderen. En vanmiddag 'samen' collega/juf @Saskia de Jong de Slotconferentie Rekenen op Spel van de IPABO bijwonen. Virtueel wel te verstaan, in onze eigen veilige zone.
Scroll Up