Abonneer je op de nieuwsbrief van Studio De Mol en ontvang waardevolle inspiratie over bewegend leren met het jonge kind. Voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen van Studio De Mol, Taaldans en Rekendans, dans in het primair onderwijs en dans op de voorschool. Je ontvangt maximaal 1x per maand een inspiratie-mail.

inschrijven nieuwsbrief studio de mol


Facebook

Studio de Mol

Studio de Mol is een pop-up dansschool voor dans en educatie op elke locatie. Taal- en Rekendans/Vakdocent dans/Cultuurcoach dans. Studio de Mol helpt (voor) scholen bij bewegend leren met het jonge kind. Omdat het past bij het jonge kind zijn natuurlijke beweeglijkheid en zijn natuurlijke leermethode. Omdat kinderen veel beweging nodig om volledig tot ontwikkeling te komen. Omdat we soms nog te veel zitten in het onderwijs. Omdat bewegend leren loont! Omdat het mij makkelijk afgaat help ik jou/jouw school/kinderopvangorganisatie graag met inspiratie workshops voor professionals. Of ik kom de bewegend leren lessen zelf geven: Taaldans en Rekendans. Voor lessen, workshops en bijscholingen. #taaldans #rekendans #bewegendleren. Kijk voor gratis en betaald aanbod ook eens op www.studiodemol.nl #taaldans #rekendans
Studio de Mol
Studio de Mol2 uren geleden
Aiks! Hier gaan we dansen over de Brandweer. Eerst even op (laten) ruimen...
Studio de Mol
Studio de Mol1 dag geleden
Blijven oefenen, blijven doen. Dat is hoe we leren! Ook ik... Gisteren met een wel heel bijzonder klein mannetje van vier in mijn armen. Werken met jonge kinderen: geen dag is hetzelfde... 💕
Studio de Mol
Studio de Mol2 dagen geleden
OEPS! De nieuwsbrief MEI vol muzikale inspiratie is verstuurd, maar er was iets mis met de link. Dankzij de oplettendheid van Sabrine Molhoek en Jolanda Hos heb ik dat snel kunnen oplossen! Dank daarvoor. Nu kun je dus opnieuw in dezelfde nieuwsbrief op de link klikken, en dan krijg je wél het opgevraagde document te zien. Laten jullie weten, hoe de muziek jullie en de kinderen bevalt? Afgesproken!
Studio de Mol
Studio de Mol2 dagen geleden
En als je nu denkt dat ik vanmiddag niks te doen heb, omdat er geen gebarenlessen op dinsdag meer zijn na mijn examen... Dan heb je het mis! 52 kinderen dansen met mij op een 'nieuwe' basisschool in Egmond aan den Hoef. Rust roest! Hahaha!
Studio de Mol
Studio de Mol
Studio de Mol2 dagen geleden
Hoera! Smile(y)!
Ook schooljaar 2019-2020 ziet er goed uit. De maandag, dinsdag en woensdag zijn volledig volgeboekt. Wil jij ook nog aan de slag met Taal- en Rekendans op jouw peuterschool of school? Neem dan snel contact op en wacht niet tot volgend jaar begonnen is... (Wat Taal- en Rekendans voor jouw kinderen/school kan betekenen, lees je op www.studiodemol.nl) (Foto Pixabay)
Studio de Mol
Studio de Mol3 dagen geleden
Vanaf deze week is het weer zover, topdrukte! Ik geef op dit moment 18 op maat gemaakte groepslessen in het p.o. per week, dat betekent heel veel voorbereidingstijd. Vandaar dat je nog heel even geduld moet hebben voor mijn volgende nieuwsbrief uitkomt. Mijn excuses! (Pixabay)
Scroll Up