Abonneer je op de nieuwsbrief van Studio De Mol en ontvang waardevolle inspiratie over bewegend leren met het jonge kind. Voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen van Studio De Mol, Taaldans en Rekendans, dans in het primair onderwijs en dans op de voorschool. Je ontvangt maximaal 1x per maand een inspiratie-mail.

inschrijven nieuwsbrief studio de mol


Facebook

Studio de Mol

Studio de Mol is een pop-up dansschool voor dans en educatie op elke locatie. Taal- en Rekendans/Vakdocent dans/Cultuurcoach dans. Studio de Mol helpt (voor) scholen bij bewegend leren met het jonge kind. Omdat het past bij het jonge kind zijn natuurlijke beweeglijkheid en zijn natuurlijke leermethode. Omdat kinderen veel beweging nodig om volledig tot ontwikkeling te komen. Omdat we soms nog te veel zitten in het onderwijs. Omdat bewegend leren loont! Omdat het mij makkelijk afgaat help ik jou/jouw school/kinderopvangorganisatie graag met inspiratie workshops voor professionals. Of ik kom de bewegend leren lessen zelf geven: Taaldans en Rekendans. Voor lessen, workshops en bijscholingen. #taaldans #rekendans #bewegendleren. Kijk voor gratis en betaald aanbod ook eens op www.studiodemol.nl #taaldans #rekendans
Studio de Mol
Studio de Mol4 maanden geleden
Virtueel vergaderen en virtueel leren is niet goed voor me. Laat het stoppen!
Studio de Mol
Studio de Mol4 maanden geleden
Werken in het groenste kantoor van Alkmaar. Tja, ik moet deze tweeënhalf uur dat mijn kinderen naar school zijn goed gebruiken, niet waar? Tussen het bamboe, de mini snijboontjes, de zonnebloemen to-be en plukrijpe aardbeitjes, schrijf ik vandaag. Zo kan ik bíjna even vergeten dat ik morgen naar de kaakchirurg mag voor een diagnose-stelling 😶.
Studio de Mol
Studio de Mol4 maanden geleden
Weer op pad.
Ik kan nog geen Taal- en Rekendanslessen verzorgen op mijn scholen (corona maatregelen houden elk oppervlak op schoolplein, binnen en op het dak bezet), maar ik kan in ieder geval weer op pad. Na een week op bed met een flinke kaakontsteking (wat doet dat pijn!!!) ben ik nu weer onderweg voor hand- en spandiensten. Heel fijn om wat collega's te zien en spreken. Superleuk om de kleuters te zien, te groeten (voet voet elleboog elleboog) en kerstliedjes te horen zingen. (Vorige week, écht gebeurd 😁). Laptop mee, kunnen we de theater- en dansvoorstelling met 5 kleutergroepen even helemaal afwerken.
Studio de Mol
Studio de Mol4 maanden geleden
Ik zat laatst in een virtuele vergadering toen iemand me vroeg: hoe oud was jij eigenlijk toen je begon met dansen? Vandaag antwoord op deze vraag. En een wedervraag aan jou! Leuk om ook van jou een reactie te lezen. Dank je wel voor je tijd. https://www.studiodemol.nl/hoe-oud-was-jij-toen-je-begon-met-dansen/
Studio de Mol
Studio de Mol4 maanden geleden
Bob de Bouwerin? Bob de Bouweresse? Bobbie de Bouwer? Bobberina de Bouwer?
Studio de Mol
Studio de Mol4 maanden geleden
Hoera! Ik ben weer te vinden in de trein (derde keer vandaag sinds Corona.) Toon Tellegen houdt me vandaag gezelschap. Ik geef nog geen Taal- en Rekendanslessen, maar ik verricht vandaag en morgen hand- en spandiensten op school nummer 1. Hoe ziet jouw maandag eruit vandaag? Lijkt hij alweer een beetje op 'normaal'?
Scroll Up