Abonneer je op de nieuwsbrief van Studio De Mol en ontvang waardevolle inspiratie over bewegend leren met het jonge kind. Voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen van Studio De Mol, Taaldans en Rekendans, dans in het primair onderwijs en dans op de voorschool. Je ontvangt maximaal 1x per maand een inspiratie-mail.

inschrijven nieuwsbrief studio de mol


Facebook

Studio de Mol

Studio de Mol is een pop-up dansschool voor dans en educatie op elke locatie. Taal- en Rekendans/Vakdocent dans/Cultuurcoach dans. Studio de Mol helpt (voor) scholen bij bewegend leren met het jonge kind. Omdat het past bij het jonge kind zijn natuurlijke beweeglijkheid en zijn natuurlijke leermethode. Omdat kinderen veel beweging nodig om volledig tot ontwikkeling te komen. Omdat we soms nog te veel zitten in het onderwijs. Omdat bewegend leren loont! Omdat het mij makkelijk afgaat help ik jou/jouw school/kinderopvangorganisatie graag met inspiratie workshops voor professionals. Of ik kom de bewegend leren lessen zelf geven: Taaldans en Rekendans. Voor lessen, workshops en bijscholingen. #taaldans #rekendans #bewegendleren. Kijk voor gratis en betaald aanbod ook eens op www.studiodemol.nl #taaldans #rekendans
Studio de Mol
Studio de Mol2 dagen geleden
Ook voor mijn werk als cultuurcoach haal ik natuurlijk 'alles uit de kast'. Vandaag het thema Mondriaan en Andy Warhol bij de 3 groepen onderbouw van de Willem-Alexanderschool in Bergen. Mijn werk als cultuurcoach doe ik in opdracht van museum Kranenburgh. Dat ondergesmeerde overhemd doe ik straks aan: al het onderwijs begint bij verwondering, nieuwsgierigheid, fantasie! #studiodemol #bewegendlerenmethjk
Studio de Mol
Studio de Mol5 dagen geleden
Terwijl de basisschool waar ik nu zou werken vakantie viert, broed ik op nieuwe lessen, facturatie en andere zakelijke zaken. Voor jullie een prachtige spreeuwendans. En een hele fijn week gewenst met lekker veel beweging! https://youtu.be/Z_xA7qhk618
Studio de Mol
spreeuwendans Feanwalden 15 02 2020
Spreeuwen zoeken nabij Veenwouden hun slaapplek en maken spectaculaire dansen in de lucht.
youtube.com
Studio de Mol
Studio de Mol2 weken geleden
Ik leg mijn huiswerk toch maar even weg en staar vanaf nu verplicht uit het raam totdat ik op mijn eindstation ben. Zojuist moest ik met de sprinter naar Zandvoort terug naar mijn 'overstapstation' Haarlem. Teken dat ik 1. Te verdiept was in mijn huiswerkboek. 2. Echt wel toe ben mijn vakantie. Die over 8 uur begint. Gelukkig schijnt de zon! Fijne dag allemaal!
Studio de Mol
Studio de Mol2 weken geleden
Deze week: voorjaarsvakantie in Noord-Holland, gewoon werken voor de lessen in Zuid-Holland! Hopelijk heb ik deze week eindelijk weer eens tijd om wat leuks te schrijven voor in mijn nieuwsbrief... ☺ Ik heb al van alles verzameld, maar de weken vliegen werkelijk voorbij! Goede week gewenst allemaal. (Foto: dit hing op 1 van 5 scholen waar ik deze periode werk. Zo mooi!)
Studio de Mol
Studio de Mol2 weken geleden
♥️ Bijna Valentijnsdag! (Ja, ik weet het: commercie, maar ik grijp gewoon een extra kans om wat lieve mensen die mij helpen of hielpen te bedanken!)
Wie stuur jij vandaag een kaartje? ♥️
Studio de Mol
Studio de Mol3 weken geleden
Op 6 februari werd ik 42. Heel veel mensen hebben me vooraf en achteraf gevraagd: 'En, vier je het nog?' Natuurlijk heb ik het gevierd! Op woensdag en donderdag heb ik met alle kinderen gedanst over feest en jarig zijn. En dat was één groot feest! Ik ben bedolven onder de knuffels en knutsels. En heb thuis genoten van heerlijke verse appeltaart, ballonnen en nog meer kinderkunst!
Heb jij binnenkort ook een feestje te vieren? Juffendag, letterfeest, of noem maar op? Probeer dan deze variant eens. Voor het letterfeest plak/schrijf jij natuurlijk eerst het hele alfabet op je vlaggenlijn!
(Tip: Op mijn website wwww.studiodemol.nl/gratis staat een document met 40 bewegend leren tips rondom het thema feest.)
Scroll Up